Vindar Krypgrunder

  Vindar

  Våra produkter möjliggör att man snabbt och enkelt kan konvertera en kallvind till en varmvind utan några ingrepp på huset. 


  Materialet i sig har egenskaper som traditionell isolering saknar såsom, vilket gör att du inte finner behov för varken luftspalt eller diffusionsspärr. 

  Eftersom man kan installera isoleringen med mindre antal centimeter för att uppnå ett likvärdigt isolerings värde så klarar man sig ofta utan att behöva regla ut för att ge utrymme för extra isolering. 

  Tack vare detta kan du använda vindsutrymmet som boyta eller varför inte varmförråd istället för att ha en kallvind där risken för fukt- och mögelskador samt skadedjur är vanligt förekommande. 

  Med ett välisolerat tak minskar du även dina uppvärmningskostnader rejält och kan därför räkna hem investeringen inom några år.

   

  Krypgrunder

  Att tilläggsisolera sin krypgrund med vår slutna cell är en totallösning.

  Betongbjälklag kan man spraya direkt emot och eftersom produkten sprayas på skarvfritt så får man en sömslös yta som är diffusionstät, radontät och helt lufttät runt alla genomföringar. Utöver detta isolerar Sluten cell extremt bra och kundreferenser har fått 3-5 grader varmare på golven direkt efter installation. Se inslaget ifrån Äntligen hemma där Martin Timell förklarar hur det fungerar

  https://youtu.be/Ov3mtdluH0o/ 

   

  Krygrund med träbjälklag kan även isoleras underifrån om allt organiskt är friskt och om fukthalten i materialen är under 16%

  Man kan även med fördel välja att konvertera sitt träbjälklag till ett mellanbjälklag genom att spraya mark och väggar och lämna träbjälklaget fritt, detta skapar en helt skarvfri polyuretan grund som ger   möjlighet att inspektera träbjälklaget samtidigt som man får samma fördelar som om man sprayat direkt emot.

  Alla våra krypgrundslösningar är en totallösning vilket innebär att behovet av att plasta marken eller installera avfuktare inte längre behövs. Även om fukthalten ökar i krypgrunden under delar av året påverkar det inte er konstruktion eller innemiljö eftersom Sluten cell polyuretan är helt ång, luft och radontät.

  Foamking Isolering på riktigt

  Hur kan en frys hålla -20°C med 3 cm tunna väggar och ändå ha AAA i energianvändning? Hur kan dom tunna väggarna i ett flygplan kännas varma när flygplanet färdas i 800 km/h i -40°C på 10 000 meters höjd?

  Svaret är: Högeffektiv polyuretanisolering. Foamking är marknadsledande leverantör av högeffektiv polyuretanisolering för fastigheter i Norden. Foamking säljer inte bara polyuretanprodukter utan utför all sprayisolering själv och håller i egna appliceringsutbildningar och har ett väl utarbetat egenkontrolls-och arbetsmiljösystem som tagits fram i samarbete med Statens Provningsanstalt. Vi är speciellt stolta över vår leverantörs dedikerade utveckling av produkterna som möjliggjort att vi nu ligger bedömda på Sunda Hus. Tveka inte att höra av er till ert närmaste försäljningskontor om ni har några frågor. Vår vision är att fortsätta tillhandahålla högeffektiv isolering till stora som små kunder.


  Facebook
  Snabba och rena applikationer
  permanenta funktioner
  Sund livsstil

  Spray skumisolering

  Spray skumisolering är den mest avancerade formen av isolering i dag. PUR isolering används som isoleringsskum för att få högst kvalitét, utmärkt vattentäthet och bra ljudisolering.

  Dess hemlighet består i en speciell polyuretanmassa. Denna består av två komponenter som blandas med hjälp av särskild teknik på plats under appliceringen.

  Applicering sker i form av en spray applikation. När det isolerande PUR-skummet appliceras på området expanderar volymen hundrafalt och hårdnar därefter. Allt på bara några få minuter.

  Studie av värmeförlust i en fastighet

  45 % golv, väggar och tak
  20 % ventilation
  20 % eldstäder etc
  15 % dörrar och fönster

  Map Authorized Partners

  Kontaktformulär

  kod

  NYHETER I vårt företag

  Foamking söker nya Entreprenörer i Sverige och Finland

  19.6.2016

   Foamking söker nya Entreprenörer i hela Finland

  I Sverige söker vi i områdena Karlstad, Jönköping och Kalmar med omnejd.

  Foamking stolt leverantör till Icehotel 365

  21.6.2016

  När man skulle bygga ett hotell som skall klara att hålla 5-C året om och endast drivas med solceller krävdes det en isolering som håller sina värden i alla väder, och valet föll på vår Fjärde generationen sluten cell.

  För mer info om Icehotel se: http://www.icehotel.com/sv/om-icehotel-sv/icehotel-oppet-aret-runt/