Foam King – En engagerad och miljömedveten samarbetspartner inom isolering

Foam King grundades 2011 i Trelleborg. Vi är ett företag i framkant gällande isolering av hus och fastigheter. Bland våra kunder märks framför allt fastighetsägare och privatkunder men vi har även många kunder inom offentlig sektor och vi levererar både till stat och kommun.

Vi är marknadsledande inom polyuretan i Norden och grunden till vår framgång är inte enbart att vi har marknadens bästa isolering, utan även vår förmåga att tillsammans med våra kunder hitta den bästa möjliga lösningen till varje projekt.

Vår målsättning och värderingar är att alltid vara en engagerad, framåtriktad och utvecklande samarbetspartner. Material av hög kvalitet, välgjorda arbeten och konkurrenskraftiga priser ska känneteckna Foam Kings arbeten.

VI har över tid byggt ut vår entreprenaddel och har idag flera stationer runt om i landet, från Trelleborg i söder till Umeå i norr. På den Nordiska marknaden finns vi i Danmark och på Åland.

Genom åren har vi utvecklat vår produktbas och kan idag erbjuda sprayad polyuretan, paneler, PIR-skivor, polyuretan på flaska med mera.

Vi har i samarbete med Synthesia Internacional SLU tagit fram isolering som är godkänd enligt högsta möjliga brandkrav (Bs1-DO).