Modulrum Foam King

Modulrum i alla möjliga storlekar

Kyl- och frysrummen kan beställas i många olika utföranden, från stora lagerhallar till små rum i skåpformat. Alla modulrum är komplett utrustade med dörrar eller portar, inredningar och övriga tillbehör för centralkylanläggning.

Måttanpassade kyl- och frysrum

De vanligaste standardhöjderna är 2 100, 2 400 och 2 700 millimeter, men vi kan producera upp till 6 000 millimeter. Vid ännu större spännvidder kombineras flera takpaneler som pendlas mot bärande konstruktion eller skarvas över bärande balk. Utvändig längd och bredd kan beställas från 1 200 millimeter till valfri storlek i steg om 150 millimeter.

Flexibla modulrum som går att bygga ut och flytta

Systemet består av vägg- och taksektioner som kombineras till färdiga isolerade rum i olika storlekar. De monteras med stabila kopplingslås som drar samman och fixerar sektionerna i korrekt läge. Man kan enkelt bygga om, bygga till eller flytta rummen. Rummen levereras som självbärande sektioner med ett färdigt ytskikt. Normalt krävs inga extra stödkonstruktioner. Inget efterföljande arbete är nödvändigt.

Kyl- och frysrumspanelerna är tillverkade i galvaniserad stålplåt som plastisolbehandlas för att tåla tvätt och hålla sig fräscha längre. Panelerna fylls med energismart polyuretanisolering som garanterar att kylan bevaras till minsta möjliga energi- och driftskostnad.

Kundanpassade lösningar

Dörrar och portar kan du välja helt efter behov ur ett omfattande sortiment med olika typer väl anpassade för en rad olika verksamheter.

Frysrum monteras alltid med isolerade golvsektioner och beroende på vald golvtyp kan det krävas vissa förarbeten. Vid stora belastningar krävs golv som platsisoleras enligt våra anvisningar. Det isolerade golvet övergjutes då med armerad betong.

Kontakta oss för mer information och en kostnadsfri offert.

Offertförfrågan Panel

Per Nordström
Panel
per@foamking.se
072-150 37 28